Cenik
računovodskih storitev

Za točno ponudbo cen, nam pošljite povpraševanje.

https://www.moje-racunovodstvo.si/wp-content/uploads/2023/08/davcno-svetovanje.png

Pri Moje-racunovodstvo.si vam z dolgoletnimi izkušnjami in nenehnim izobraževanjem zagotavljamo kvalitetno storitev po konkurenčnih cenah. Na cenik računovodskih storitev vplivajo številni dejavniki, ki določajo, koliko dela ima računovodski servis, da optimalno uredi vse. Večje število zaposlenih, več obračunov plač, avtorskih honorarjev, študentskih del, večje število izdanih in/ali prejetih računov in podobne stvari povečajo obseg dela računovodskega servisa, zato se hkrati dvigne tudi cena.

V grobem lahko cenik računovodskih storitev pri nas strnemo v nekaj okvirnih paketov:

Samostojni podjetnik
(z enostavnim knjigovodstvom)
Manjše podjetje (do 2 zaposlena)
že od 35 € / mesec že od 90 € / mesec
V mesečni strošek je vključena tudi izdelava zaključnih računovodskih poročil. V mesečni strošek je vključena tudi izdelava zaključnih računovodskih poročil.
Podjetje: do 5 zaposlenih Podjetje: 5+ zaposlenih
od 100 € do 350 € / mesec cena po dogovoru
V mesečni strošek je vključena tudi izdelava zaključnih računovodskih poročil. V mesečni strošek je vključena tudi izdelava zaključnih računovodskih poročil.

Podroben cenik računovodskih storitev najdete tukaj.

Brez skritih stroškov! V mesečnem pavšalu so pri nas vedno vključeni tudi stroški izdelave zaključnih računovodskih poročil, tako da točno veste, koliko vas stane računovodstvo.

V našem podjetju računovodske storitve opravljamo z zelo znanim in splošno razširjenim računovodskim programom Pantheon. Če se boste tudi vi odločili za poslovanje s Pantheonom, vas brezplačno naučimo uporabe. Z uporabo tega programa se tudi nam poenostavi vodenje računovodstva za vas. Zato za stranko, ki se odloči za uporabo tega programa, praviloma sestavimo poseben cenik računovodskih storitev. Uporabljamo pa tudi Navision in e-račune.

Točno ponudbo računovodskih storitev vam lahko pripravimo le na podlagi poslovnega srečanja, na katerem nam boste predstavili vaše podjetje, dejavnost in način poslovanja, kjer nam boste odgovorili na nekaj enostavnih vprašanj in kjer vam bomo nato mi na podlagi poznavanja vašega načina poslovanja, odgovorov na naša vprašanja in na podlagi ostalih podrobnosti podali ponudbo za cenik računovodskih storitev, ki bi veljal za vaše podjetje.

Zato že danes izpolnite obrazec in zahtevajte ponudbo ali pa nam pišite na info@moje-racunovodstvo.si, pokličite na 041 637 982 ali izpolnite kontaktni obrazecin pripravil in vam bomo ponudbo, ki je ne boste mogli zavrniti.

Veseli bomo tudi vašega obiska v Ljubljani, na Kamniški ulici 25.

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

© Projekt varnost | Vse pravice pridržane.

©Moje računovodstvo | Vse pravice pridržane.