Davčno svetovanje

Pomagamo optimizirati davčne obveznosti.

https://www.moje-racunovodstvo.si/wp-content/uploads/2023/08/davcno-svetovanje.png

Smo DAVČNI SVETOVALEC Z LICENCO pridobljeno na DIZI (Davčno izobraževalni inštitut).

Zagotavljamo osebni pristop.

Naša glavna naloga je, da poskrbimo, da se državi plača toliko dajatev, kot je nujno potrebno ob zahtevi, da je ravnanje naročnikov še vedno v zakonskih okvirih, kar zagotovimo s kvalitetnim davčnim svetovanjem. Cilj davčnega svetovanja je oblikovanje strategije za ugotavljanje davčnih posledic na načrtovane poslovne odločitve in v okviru tega izbrati z davčnega vidika najugodnejše odločitve.

Davčno svetovanje je koristno pred ustanovitvijo podjetja in za pridobitev “drugega mnenja”, za pridobitev dodatne podlage za utemeljitev rešitve pri stranki… Z davčnim svetovanjem zmanjšujemo vaše davčne obveznosti in pomagamo pri načrtovanju davčnih rešitev.

Izobražujemo se na področju računovodstva, davkov in financ pri uveljavljenih strokovnjakih – namenjamo mu preko 5% svojega časa.

Kar nekaj podjetij se je odločilo, da so svoje računovodske storitve prestavijo k nam, kljub višji ceni storitve. Vaše podjetje je predragoceno, da bi računovodske storitve zaupali nekompetentnemu računovodskemu servisu.

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

© Projekt varnost | Vse pravice pridržane.

©Moje računovodstvo | Vse pravice pridržane.