Kontroling

V okviru kontrolinga je zelo pomembno oblikovanje in spremljanje poslovnih ciljev.

https://www.moje-racunovodstvo.si/wp-content/uploads/2023/08/kontorling.png

Ste vedeli, da po nekaterih ocenah kar polovica poslovnih odločitev temelji na informacijah, ki jih podjetju posreduje računovodstvo?

Naloga računovodstva še zdaleč ni le opravljanje birokratskega dela, temveč tudi kontroling, ki pomaga oblikovati in spremljati poslovne cilje. Dober kontroling pomeni, da se bo vaše podjetje uspešno razvijalo, saj bodo njegove finance racionalne in usmerjene v prihodnost.

V Moje računovodstvo vam nudimo visoko kakovostni kontroling s svetovanjem, pomočjo pri načrtovanju aktivnosti ter upravljanju ter rednim poročanjem, kar bo zagotovo olajšalo vaše poslovanje in vas rešilo marsikatere skrbi. Nikoli več se vam ne bo potrebno obremenjevati z razmišljanjem, ali je bila posamezna poslovna odločitev finančno res najboljša, ali bi se veljalo glede na situacijo na trgu odločiti nekoliko drugače. Pri nas bomo poskrbeli, da boste imeli vse podatke vedno pri roki – črno na belem!

Ste bili doslej pri odločanju o naložbah in financiranju prepuščeni sami sebi?

Mi vam nudimo kakovostno podporo in s tem hkrati prevzemamo soodgovornost za doseganje ciljev in rezultatov. Verjemite – nič nam ni v večje zadovoljstvo kot podjetja, ki delno tudi zaradi sodelovanja z nami iz leta v leto širijo in dosegajo vse boljše rezultate, ne da bi bila zato prezadolžena in bi s težavo pokrivala svoje redne obveznosti, ali pa se v celoti odrekala »bonusom«.

Poslovanje podjetja je namreč po naših merilih uspešno le, če lahko zagotavlja tako svojo rast kot vse tisto, zaradi česar se lastniki in tudi zaposleni v podjetju počutijo prijetno. Kljub temu, da smo računovodski servis, namreč vemo, da se skrivnost uspeha ne skriva zgolj v številkah.

Potrebujete tudi vi računovodski servis, ki nudi odličen kontroling?

Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo ustregli!

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

© Projekt varnost | Vse pravice pridržane.

©Moje računovodstvo | Vse pravice pridržane.